Ons team

Wie is Csabi Rietdekkersbedrijf

Csabi Rietdekkersbedrijf is opgericht in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot een naam in de omgeving die velen wel eens gehoord hebben. Doordat Csaba in Hongarije als het ware tussen het riet is opgegroeid heeft hij de juiste vakkennis over het mooie natuurproduct riet. Daarnaast beschikken wij aldaar over goede contacten zodat u nooit lang op ons vakmanschap hoeft te wachten. 

Ildikó is van oorsprong ook Hongaars, maar doordat zij hier in Nederland is opgegroeid én makkelijker in de gelegenheid is om vragen te beantwoorden dan Csaba, die meestal op het dak staat, is zij meestal diegene die de contacten onderhoudt. Samen met u bespreekt zij wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Wij vinden het erg belangrijk om een goed contact met onze klanten op te bouwen en te onderhouden. Dit  samen resulteert in een kwalitatief goed, mooi rieten dak als eindresultaat. Op deze site proberen wij u een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden met riet, op zowel uw woonhuis, tuinhuis, veranda of prieel.

Indien u  de informatie niet kunt vinden waarnaar u opzoek bent, neemt u dan contact met ons op, wij staan uw graag te woord. 

csabi rietdekkersbedrijf utrecht portfolio1

Csaba

ildiko

Ildikó

 

 

 

Voor vragen, of een prijsopgave neem contact op met Csabi Rietdekkersbedrijf.

 VRAAG INFORMATIE AAN